Четвъртък 28, Март 2024г.
Текущи новини
Публикувана на: 10.06.2019г.
„НИЕ ВЕЧЕ СМЕ ГРАМОТНИ”  –
ТЪРЖЕСТВА ЗА КРАЯ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА В 1.КЛАС
 
На 30.05.2019 г. в конферентната зала на училището учениците от 1А клас представиха на  родителите си и много гости , че вече са грамотни. Доказаха своите знания по учебния материал чрез състезателни игри, разделени на два отбора. Тържеството завърши с много песни и танци.
 
На 31.05.2019 г. в конферентната зала на училището се проведе тържество на 1Б клас „Ние вече сме грамотни”. В първата част децата показаха знанията и уменията, които са усвоили по различните учебни предмети през годината. Във втората част на тържеството учениците показаха и артистичните си способности под формата на комедийна телевизионна програма.
 
На 30.05.2019 г. се проведе тържеството за края на учебната година в 1В клас. Децата представиха пред своите родители и гости един истински празник на своята грамотност. Със своята актьорска игра, песни и танци, децата превърнаха класната стая в приказка. С широки усмивки и сълзи от радост и гордост всички присъстващи ги аплодираха бурно. За старанието и трудолюбието си всички деца получиха своите свидетелства, както и подаръци от ръководството на училището и родителите си.
Мили деца, желаем Ви весело лято, изпълнено с весели игри и приключения!
 
На 31.05. 2019 г. в малкия физкултурен салон се съпреживя годишното утро на 1Г клас. Децата, изпълнени с трепет и очакване да получат удостоверенията за завършен 1.клас,  рецитираха стихове посветени на буквите и техните създатели Кирил и Методий. Чудесно се вживяха в приказните герои, в смешните истории и поучителните разкази. Пяха весели песнички, танцуваха ръченица от сърце и доставиха истинско удоволствие на зрителите. Тържеството завърши с „вкусна” азбука и математика.
 
 
Повече снимки може да видите в нашата галерия или на следния линк:
 
 
 
Сподели: