Сряда 24, Април 2024г.
Текущи новини
Публикувана на: 21.05.2019г.
ИЗПРАЩАНЕ НА АБИТУРИЕНТИТЕ ОТ 12.КЛАС
На слънчевият 15 май 2019 година се състоя празничното изпращане на абитуриентите от 12.клас. Това беше празник на усмихнатите, красивите и умните млади хора, които са изпълнени с мечти, амбиции, надежди- зрелостниците от випуск 2019 на СУ „Васил Левски“ – Хасково, с класен ръководител Ваня Хъркова.
 
 
Скъпи абитуриенти!
Днес е последният учебен ден, в който прекрачвате прага на училището като ученици! Защото сте пораснали, защото сте готови за великото изпитание - ЖИВОТ!
Преди12 години  пременени, любопитни, развълнувани вие прекрачихте прага родното училище. Това са години, изпълнени с труд и усърдие, сълзи на отчаяние и усмивки от радост, изпитания на волята, ума и характера.
Днес, вие осъзнавате, че този дълъг път на съзряване сте изминали не сами, а винаги подкрепяни, напътствани, вдъхновявани, обичани от своите учители!
Ако сега имате вярата, че сте успели - дължите го на тях, ако имате самочувствието, че сте силни и непоколебими - дължите го на тях, ако сте открити, честни и правите добро- дължите го на тях.
Скъпи абитуриенти, пожелаваме ви да намерите своята кауза и да правите всичко с гордост и любов! Защото само с любов може да се твори добро!
Помнете, че в живота успяват тези, които мечтаят и имат силата да поемат необходимите рискове, за да успеят!
Следвайте пътя, който сте избрали с ВЯРА, защото само с ВЯРА, ЛЮБОВ и ПОЗНАНИЕ, може да постигнете успехи и да промените света към добро!
 
 
Повече снимки може да видите в нашата галерия или на следния линк:
 
 

 

Сподели: