Петък 26, Април 2024г.
Текущи новини
Публикувана на: 19.03.2019г.

МУЗИКАЛНА СРЕЩА С ХАЙГАШОД АГАСЯН

Учениците от 1-ва до 3-та ЦДО групи на СУ "Васил Левски", бяха гости на концерт на известният певец Хайгашод Агасян. Реалната среща с видния композитор и инструменталист се оказа силно и много емоционално изживяване за всички.
Малки и големи пяха и танцуваха любимите на няколко поколения българи детски песнички.
Според учениците песните на Хайгашод Агасян са вечни не само, защото са много мелодични, но и защото с тях човек става по-добър, и по-възпитан. Във физкултурния салон на СУ "Васил Левски"  още от самото начало децата запригласяха на припева за трите вълшебни думички – моля, извини, благодаря. Малко по-късно всички заедно запяха, че зъбките се мият с четка, а устата се бърше със салфетка, както и много други песни за неизлизащите от мода добри правила и истини за живота. Така в продължение на час и половина, учениците  пяха и танцуваха под ритмите на известните на всички детски песни – "Тайно желание", "Бал на мишките", "Детството, което не иска да си отиде" и много други. Най-новите песни на композитора, част от албума му "Празник без недели", също бяха представени пред младата и ентусиазирана публика.
В края на концерта Хайгашод Агасян пожела на всички да бъдат здрави, все така усмихнати и да не забравят, че светът е хубав, светът е чудесен и има нужда от тяхната песен!
 
Сподели: